Image Alt

Tietoa huoltajille

Mistä on kyse?

QrikkaLan on Kurikan nuorien ideasta syntynyt LAN-tapahtuma, jossa osallistujat kerääntyvät pelailemaan lähiverkkoon, surffailemaan ja pelailemaan erilaisissa kilpailuissa. Tärkeintä kaikille on kuitenkin päästä pitämään hauskaa yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Tapahtumamme on päihteetön.

Turvallisuus

Olemme panostaneet paljon yleiseen turvallisuuteen. Tapahtuman sähköverkon suunnittelun tekee sähköalan ammattilaiset ja turvallisuudesta vastaa joukko kokeneita järjestyksenvalvojia. Olemme varautuneet myös epätodennäköiseen ja pyrimme ennakoimaan erilaisia riskitekijöitä sähköturvallisuudesta käytännön ongelmiin.

Ikäraja

Tapahtumassamme on alaikäraja 12 vuotta (täyttänyt tai täyttää vuonna 2019). Kaikki alle 16-vuotiaat toimittavat huoltajan täyttämän lupalapun sisäänkirjautuessa paikan päällä.  Vanhemmat ovat tervetulleita saattamaan lapsensa tapahtumapaikalle.

Ensiapu

Tapahtuma paikalla on ensiapukoulutuksen saaneita työntekijöitä. Jotain sattuessa paikan päältä löytyy useita ensiapukoulutuksen saaneita henkilöitä niin järjestyksenvalvojista kuin tapahtuman omastakin organisaatiosta.

Tavaroiden turvallisuus

LAN-tapahtumissa tapahtuu harvemmin varkaustapauksia, mutta on suositeltavaa katsoa tavaroidensa perään sekä mahdollisesti merkitä ne jotenkin tunnistamisen helpottamiseksi. Tapahtuman infon läheisyydessä narikka tavaroille, jotta konepaikkasi pysyy puhtaana.


Tapahtumavastaava:

Lauri Mäntykoski
puheenjohtaja
Qrikka eSports ry
puh. 050 597 4188
hallitus(at)qrikkaesports.fi